Monday, 27 September 2010

Bkn REBUNG biasa

Sape suke mkn rebung?
Aku xsuke sbb xreti mkn.
Ni bkn nak cite psl sayur rebung tuh tp psl RESTORAN REBUNG
milik chef ismail & angkasawan kita Dr Sheikh Muzaphar yg terletak di Jln Maarof Bangsar heheh.
Mkn yuk!

Jumaat lps (24.09.2010) xplan pon nak gi tiba2 ofismet aku tiba2 ajak kata nak blanja kat situ.. aku apa lg.. ON je even tujuan aku tghari tu adalah utk MENG"SLEEPING BEAST" KAN DIRI KAT DLM BILIK FAIL je :P
(oh sila booking dulu ye kalo nak gi.. jgn cenonong gi je.. if nak walk-in pon blh tp kot2 la bad luck.. org ramai ke kan?  heee).
Blur psl guna camera hp je.. xbwk digicam huh

Maka pergilah kami ber-4 naik cab je (dkt je kaedahnya dgn opis tp mls nak drive sbb mls cari parking).  Sian uncle tu smpai u-turn2 bagai sbb kwn aku yg biasa gi xpasan mana REBUNG.. pdhal btol2 dpn WALKSWAGEN je huhuh.

Blh plh samada nak buffet or buat personal order.
Ikot size perot aku, nak je buat personal order tp dh ofismet aku kata mkn buffet je.. mkn je la.. aku kesian kat dia je RM35/head for lunch.
Siyes aku neh hahaha

Mcm2 lauk le ada... xlarat aku nak lists tp worth it le kot bg yg mkn bnyak but worthless utk aku lorrrr!
Masa mkn tu Chef Ismail dtg berjubah welcome to all customers.. dia nak gi smayang jemaat kot.

Opismet aku mkn dgn beriyanya.. aku rasa masa dorg mkn tu.. dorg mampatkan terus kot dlm usus2 tu heheh.. aku amik sikit2 je tu pon rasa bloated giler fuhhh!

Xtau aa apa nama kueh nih, xreti mkn.. kwn aku siap ajar cara mkn hee :D

Overall, makanannya mmg sedap lah.. mmg aku reccomended tp jgn la wish makanan sebanyak kat hotel tu.. TALK TO UR HAND je le!
Customer pon full house, dats y la kena book dulu.

Agak kurang pasan dgn signboard yg kecik amat ni huhu.
I promise myself yg aku akan bwk mami dtg sini plaks.. dia suke acara mkn2 ni ;-)

2 comments:

shuweet said...

ko makan buffet ker?? mahei tak

deidaa said...

RM35 utk lunch.
Ptg harga lain &
dinner RM43 :D