Tuesday, 24 February 2009

Sakit

Sakit


Sometimes my pain comes around goes around.
Not all the time la sakitnya-- it's sudden acceli!


Mcm last week 17/2 [teusday]-- as usual la bowling nite.
Ok je then tiba2 smpai kat lif Endah Parade tu, tetiba sakit gile.
Rasa mcm nak pengsan- dah la bwk bola boling yg berat tu ++
bwk laptop.
Berpeluh2 aku dibuatnya.
Sebbaik xde org lain kat lif.



Smpai je kat alley boling,
aku rasa mcm xbley blaaa.
Aku singgah kat meja jap utk take a rest.
Then sambung jln lg [jauh tu mereka duk lane ujung2],
singgah lg kat kerusi lain take a rest.
Muka dah xleh menahan dah..
ada org tgk, dorg pon cam kompiyus tp siyes aku xtahan.
& persinggahan ke-3 ialah dkt lane dorg,
mereka lambai2 suroh pegi- oh sabar fren.. saket gile ok!

Bila dah saket,
rasa mcm nak muntah.
Berdiri saket, dudok pon saket.
Seb baik ada seketul lg painkiller- xtggu dah, terus mkn!
After a few minutes.. tahan la skit.


Aku sebenornya ptt rehat je- xleh aktip2 tp besa lah, aku degil.. hehe!
Sedap tu menboling.. ekekke!
Baik la main puas2, pehni ntah bape bln le lg aku xleh menboling- sobsss :-(

Kenapa aku sakit? Soklan bodoh.. hihii bnyak dosa kot :p


[sj je letak gambo tu.. wat gempak, xkesah la org xtnya-- xtnya lg bagus &
just claim aku seorg yg sihat & segar bugar je la,
aku xmo SAKIT as alasan xleh buat apa2] :-)

3 comments:

yatispeed said...

fidelina..jangan la cakap macam tu..ko taruk gambar gempak tu laaaagiii aku sedih. ko pun sama..berpantang la sikit, mek..kalau jadi apa2..susah ko nanti. mummy ko tak temankan ko ker kat KL nih?

cik bintang said...

jage diri elok-elok
jgnlah berdegil sgt
nanti kalau dah sakit
yg susah awk sendiri gak
take care ok

deidaa said...

-speedo- aheheh xde ah,
sj je wat gempak wehs,
mana ada org xduli aku pon :p
Mak aku ada kat kl skang ni.. ehe!

-cik bintam- uks baru tnya dokter,
dokter kata blh je main boling kalo itu blh menyebabkan sy sihat.. hihi :D