Saturday, 21 February 2009

Izzit Wrong Wif "Mek?"


Izzit Wrong Wif "Mek"?


Mekda a.k.a deidaa :P


Juz a rubbish entry!

Slh ke pempuan di panggey MEK pd pangkal namanya?
Contoh nama aku snd "MEKDA"..
other eg: MEKNA, MEKLA, MEKZA, MEKNOR [EX OSMET AKU NEH],
MEKLI, MEKJA, MEKTI.. tp kalo MEKDI tu.. slurpppp lapar la aku :D

Xsemestinya org kelate je di panggey MEK.
Kwn aku snd org kuantan di panggey MEKDA.. dia ok je? Lekat smpai skang,
even dah merantau ke Ireland dah pong!

It's funny acceli bila ada org sound "JGN PANGGEY AKU MEK BLH X?"
Getik nau aku rasa.
Xglamer sgt kot bg dia aku rasa.. wakakakak!

Aku on je orgg panggey aku MEK or MEKDA :D

7 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

mebi demo tu fikir Mek ni ala kekampungan gituk, tak glemer nyah! kak jana pom ada panggey soghe member ni Mek Jugok..tp dio oghe perok..dia ok jer..teru2 tu pom kak janna panggey Mek jugop...Mek ni sebenanrnyer panggilan manjo...sapo2 hokt tok suko tu..abaikan jelah dio....

deidaa said...

kak zana..
masalahnya ialah,
ore yg tak bg dipanggey MEK tu ialah
ore kelate jgk!
Koya sgt jd ore bandar doh tu bekali.. ekekek!

Meme sy abaikan doh dio lonih,
mls nok campur :p

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

biaso la tu Da...perasan bandar la konon,biarkan dio nga labu2 nyo...kade2 oghe klate meme gitu, samo oghe klate jadi gitu...mebi dio pikir kalu panggil Mek ni supo oghe2 kapum...dok ulu...ulu legeh ko...dio oghe KB....aper keless panggil mek2 ni....mace la kito ni buko oghe KB deh?

ezza erisa said...

tak suka dipanggil Mek,
tapi Mcdonald masuk ala2 kebaratan tak per....lenkali kita pronounce nama org tak suka dipanggil Mek ni as Mc la..

contoh: McDa..
McZa...
McKelate

Bunyik sama eja lain..mesti lepas je panggil..koya...:D

deidaa said...

Wahaha bajus gak idea mu tu cik ezza..
ok start from now on..
aku panggey mu MCZA la eh?
ok apa? :D

Y@ZeD@ said...

wei, aku suke ape org panggil aku Mek2 nihh eventho aku bukan org kelate.. spelling as Mc tp pronounce as Mek... kikikikiiii
akula McDa yg ko sebut2 dlm entry ko ini yg berbangga digelar McDa even dh sampai ke Ireland lo ni..tul tak??? hehehhehe

deidaa said...

=mcda= hahahah ko bangga,
aku pon tumpang bangga wooo!
Common je MEK tu..
bkn nya nama pelik2 yg memalukan ye dok? :D

Eh bos ko pon panggey ko mcda gak ke? huhu.