Thursday, 26 February 2009

I bought...

I bought......


1. MP3 [SONY EXPLODE]

Ni ganti kpd MP3 Pioneer aku yg kena rembat aritu! Huh!
Survey kat 3 4kedai & kedai last the cheapest la.
Beli keramat permai.. amik upah pasang RM15 je.. ehehe!
Tp xde la sebest MP3 aku yg kena cilok dulu.
Xpe lah.. asal ada kan? :D




2. Nokia 3500 Classic- pink colourAku terpaksa beli hp baru psl hp lama aku tu rosak teruk-
button cancel/enter/next mmg xfunction.
So kalo sape2 anto sms panjang2 tu mmg nasib la, aku xleh baca.. huhu!
Than kalo calling2.. org xdgr aku tp aku dgr org.. tensen tul!

Mula2 survey la 5 6kedai kat kafor w.maju tu.
Mostly trade in RM120-RM150,
cuma 1kedai ni je ckp RM200 so bila compare semua, decide trade in kat sini la.
Aku berdoa supaye dorg xcek ah kerosakan.
Sekali dorg cek btol2, smpai bukak dlm maka dorg kata xmo.
Kalo trade in pon RM50.. cisss!

Last2 decide xyah ah trade in sbb aku perlu baca sms kwn aku yg sgt panjang aritu-
xpsl2 aku slh phm dgn sms dia & aku main taip je apa yg aku rasa.. huhu.
Ye la mana bley transfer sms tu masuk sim card coz sms tu still in old hp!

Memula suke nokia 7210 supernova- very thin lol!
Tp bila pk2 blk aku ni ganas.. maka xjd lah!
Beli yg ni even ni kuar lama dah.. but who cares,
asal aku bley call & sms je.


Total both gadgjet ni siket je la yakni RM700 psl nya aku xde duit nak beli yg mahal2.. ekekek!

Sekian!

2 comments:

amir fififudin said...

makasih buk atas invitasi ibuk ini..

deidaa said...

Sama2 inceh fifi yg ansem :D