Thursday, 6 November 2008

Semak Samun

Apa yg semak samun?
Akceli pale hutak aku tgh semak samun skang nih!

Ahahaha suddenly nya bnyak plak hal aku kena face in the same time!



Start dgn spek aku patah tu lah Diikuti dgn:
  • jatoh sakit [haa till now pon still senak2 jgk le pinggang aku ni], pahtu dokter plak suspek 2jenis penyakit berat [if confirm, sahih kena operate.. but i hope not la, gile takot haku!]
  • dpt offer intebiu [yg ni lain kali ah cite! Sbb level confidence aku berada di paras paling bawah sekarang] Aku risau kut2 aku wat last menit decision iaitu xdtg intebiu huhu :-(
  • duit [hahaha tetibanya nak kena byr itu ini sakan segala! Skang dlm acc. bank ada cukup2 RM50 je till next salary, bley x?] :-(
  • pindah umah [hee mmg ahh aku nak pindah tp aku kata thn dpn if possible.. ngaaa]. Tp sudden sgt nih kena pindah bln doblas, haku mana ada duit. Rumah pon xdpt lagik! Dah la time nak packing2 brg tu aku bnyak appointment dgn dokter.. aiyoo! If pindah.. brg aku SANGATTTTTTT LAH BNYAK! [tv 29' seketui, tv 21' seketui, peti [aku nak curik abg aku punya seketui yg besar gabak], stove, gas, katil single, tilam, asteruk [eh alamak ni asteruk abg aku punye, xleh amik ek ngee], dvd player, rak tv 2ketui, lemari baju gabak 1, rak baju 2, besi penyangkot baju 1, rak buku gabak 2, rak buku kecik 2 3 ketui, pinggan mangkuk hayun berkotak2, brg dapor yg bnyak konon la mcm aku masak, mesin basuh, penyangkut towel 2, teddy bear yg bnyak [heh kantoi, brutal2 pon ada teddy bear.. wagahahaha], rak kasot, novels & magz yg bertan2 adoyai, baju yg bnyak & ada lg aku rasa aku lupa]. Kamben tul.. aku sesusah beli harta ni nape ek? Gahahaha!
  • studi.. doksah tnya aku stadi mende :p
  • biz info.. ahahaha actually in planning nak bukak F & B.. depend ah plak dgn intebiu aku, kang aku lulus mmg babai le bisnes. Tp kalo aku gagal intebiu, aku akan bukak bisnes :-) Aku rasa mcm semua berlaku in a same time.. jem sat pale hutak aku.. adeh! Err aku minat bisnes.. aku xminat kije mkn gaji, peace!
  • Ni kes terpencil je tp aku pk bagai nak rak! Wif ma' fren. Why aa happened like dis? Can u explain to me ahh? I'm unpredictable or u unpredictable huh? Messy lohh hotakk ku!
Oh aku rasa otak aku akan jem if ada lg problem dtg.. shuhhh!

5 comments:

arep said...

mek da .. jgn duk serabut2.. tenangkan pale.. tarik napas panjang2.. hembus...
tudiah.. senaman...

ezza erisa said...

hhahahaha
kalu tak dapat rumah, aku sujes mung gi tumpang umah uncle J..very the class you!

hahahahah
oh abe j yang mekda sayang sangat

deidaa said...

-arep- kang duk hembus2.. kuar !nGu$ lak.. ekekekek!

-nenek ezza- hape yg class umah dia?
Kalo camtuh, baik aku halau jah Ankel J tu.. kuang3!

Y@ZeD@ said...

klu ko tk pegi intebiu tuhh di saat2 last minit, aku lempang ko laju2 tau..!

penat kasik tips kt ko...try je la... mana tau rezeki ko..!

chaiyok chaiyokk pidad boley..!

deidaa said...

Alamak mekde nak lempang aku laju2!
Sebelom ko lempang aku,
aku nyuruk dlm bonet keta luh.. aakkaka!

InsyaAllah mekde!
Tp kalo aku takot,
aku xgi.. larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!