Wednesday, 26 November 2008

Perbuatanku

Edisi xde keje cari keje cari keje!


Aritu mouse aku wat hal!
Tiba2 je bunyi "krot kret krot kret" pastu punya la keras arrow tu nak gerak.
Mula2 aku hantuk sket2 je then ok jap utk beberapa hari.
Then tetiba munyik blk.
Aku pon apa lg hantuk lg.. kali ni lebih kuat. Ok 5 6menit then jd lagik.
Last2 aku baling kat dinding 6 7x.. gegege so hasilnya jd gambar di atas =))
Puas ati aku!

Utk lebih memuaskan ati aku..
tang dah crash tu aku cabot terus.. hahahaha!
Pdn muka ko tikus!
Tpaksa la aku beli mouse baru.. huhu!

Then gamba remote di atas pon keje aku!
Aku cabot kat kapla remote tu sbb aku dok suke.
Xde motif.. sbb TAK SUKE JE! :))
Aku lebih suka nampak lampu LED tu :p
Mmg dari dulu aku camtu.. asal remote astro,
aku mesti cabot kasi berlobang.. hahaha!

Err kepelikan diri yg tak terbendung =))

3 comments:

munkyG said...

adooo... pemunah la mu ni.. hahhaa

comey_lote said...

vandalism = fidalism
LOL

deidaa said...

-munkyG- pemunah bare snd takpo.. ekekek!

-cik kak comey lote- besh jgk fidalism tu =))