Friday, 18 April 2008

J Card Members Day


SHOPPING @ J CARD MEMBERS DAY

My pink -- boo aku pakai pink :P

Pliz boo me again.. pink.. ahahah!

Blouse mami

Beg boye [crocodile]

Sate ayam
Actually aku xpenah gi pon JCard Day ni sbb aku tau mmg akan ramai ummat manusia dgn jem sardin segala.

Aku gi ni pon last menit,
Sbb nak ajak mami aku & nak tunjuk betapa hebak nya org KL ketika sale

8pm bertolak.. 8.35pm smpai.
Ptt nya 10min dah bleh smpai.
Jem sardin kat Wangsa Melawati lg,
dgn trafic lite weng nya lg [jln aku ijau, jln bertentangan pon ijau.. hebak tak?].. huhu!

Aku parking kat bumbung a.k.a atas skali.
Seb baik lucky day, terus dpt,
ptt keta dpn punya tp aku xnak reverse.. hihi!

Smpai2 je mcm sardin dlm tu.
Dgn aku2 nye jd sardin.
Aku dah wat muke xde sen..
sbb aku penah woo tgk org ramai, aku blah blk.. gahaha!
Tp sbb gi dgn mami.. aku redah je le!

Siyes this is my 1st time pilih baju xde pk lelama,
tgk 2 3min.. dah aku amik & cari lain lg.
Cemana nak pk nya, no more space to tilik2.. uhuhs!
Yg sakit pun ada.. specially kapel2..
time sesak2 napas camtuh pon nak pegang2 tgn specially malay.
Adus tipikal sggh la weh, korang xleh berdiri snd ekk smpai kena pegang tgn?
& aku rasa nak shopping ry pon xramai camneh!

Bende yg aku beli:

  • Kemeja pink 2helai RM79.84 [aku xsuke pink but i have no choice, other color xlawa!]
  • Spentot 3helai RM10.00
  • Baju di dalam 2helai :D RM35.82
TOTAL RM125.66

Then mak aku lak:

  • Blouse RM23.20
  • Beg boye [crocodile] RM71.70 [price asal RM239]
  • Baju di dalam 1 helai :D RM22.41
TOTAL: RM117.31

Pempuan specially underwear department, borong underwear bnyak gile.. peh stok 2tahun kut.. akakak! Promoter tu tnya aku btol ke size 32.. hoh ye lah kut aku jwb! =)) Skali dia ukur katanya 34.. oo ek? Apesal aku xtau? eheks! Lps byr underwear aku, blah aa.. menapak naik 4tingkat, mcm nak pengshan.. uh! Jem jgk jln.. peh! Mls nak cite la cemana sesaknya.. mcm sesak napas :D Singgah mkn sate.. isi perut.. uh lega den!

~jumpa la pelakon veteren apa nama ntah, pengerusi karyawan ke mende.. dato' apo ntah~


Puas ati aku shopping, tp duit xde ni..
cemana ek? :D