Sunday, 6 January 2008

Untukmu Finyz & Judd!

DEDICATED TO MY BELOVED BOWLING/JOLI/LEPAK2/FUTSAL & MOVIE FRIENDS.... lalalaa!

#Finyz#


Happy Belated buffday utk mu yg ke-26 [05/01/1982]
~semoga ketemu jodohmu [jgn amik laki org.. aku report mak mu!]
~jgn gelenya2 dgn laki org
~tahun baru nih a.k.a beday mu di awl tahun baru, sila la beli keta.. mu tak kesihan ke aku ke kena fetch mu sokmo... muehehehe!
~harapan aku.. semoga gapo2 yg besh akan mu dpt :D

#Judd#
~epi besday judd[in]yg ke-27 [07/01/1981] :D
~tahun ni ko kena blaja sesungguh weh, lupakan duniawi utk seketika.. ekeke
~semoga permainan boling ko semakin power dari aku [hee tak tak.. hrp2 aku lg terer dr ko] :))
~apa lg eh.. itu aje la kut.. semoga sihat sejahtera la hendaknya [haa skima gilo ayat! kahkahkah!]
~semoga tetap menjadi pasangan duet ku ketika karok [walaupon aku sedar sore ku sangat sengal mcm kodok.. gododookododk.. aung aung.. gododododkddodo aung aung!] :))

3 comments:

finyz said...

tengkiu my pren.
tp aku xpuah ati mu kato aku glenya nge laki ore.
meme nk keno nyekeh mu ni!!!

Judd said...

tengkiu my pren. (tiru ayat atas.. hehe)

tenkiu sbb create khas utk aku & finyz..

and tenkiu memeriahkan malam bsdayku..! u guys rawkk..!!

deidaa said...

*finyz*
bakpo nyoh.. namo lg ni blog aku.. SUKO ATI AKU lah.. ngaa!

Oloh rilek aaa.. aku gurau senduk dgn mu jah!

*judd* i'm the best.. kakakak!
aku tatau pon smlm tu mlm beday ko.. dah ada.. aku tumpang la sekaki.. hee!

Sodap lah kek ittew.. ada lg tak? :P