Monday, 7 January 2008

Suprised Bufday Party Judd

Besday boy & aku
KEDIT SEMUA PICT UTK BESDAY BOY http://izuddin81.fotopages.com

Date: 06/01/2007 [Sunday]

Time: 6.30pm-11.45pm

Venue: GSC Times Square & KTV Jln Imbi

Penjahat yg join: aku [yg tetiba join last menit], emy, iz [yg baru kuar wad], judd [befday boy], asrul [ketua penjahak yg bosan lalu mengajak kami berjoli kodok], jaabil & myo.

Myo je tgh lyn perasaan :P

Memula judd sms kul 4.10pm ajak tgk movie kat BTS. Time tu aku baru je tedo... grrr judddd!
Judd kata asrul yg ajak & iz pon ada. Oh so aku ckp xpe le.. asrul xajak aku so aku mls gi.. gaaaa!
Bkn pe..kut2 le dia tak ajak betul.. tetiba aku gi.. kang org ckp haku terhegeh2.. ehek~
Then mata aku terus shining sebenornya bila judd ckp TGK WAYANG.. terus aku online tp emy baru out.. isk~
Then sms dgn iz.. dia pon ajak!
1jam lbh pk.. decide join gak, tu pon 5.55pm aku bertolak.. 6.20pm smpai :D


Kejar Warlords 6.45pm.. yg tgk wyg 5org tp duk seperate2 sbb xde 5seats in a row.. sian judd.. sbb aku dia duk single.. sorry! :-(

Warlords.. aku tak suke ittew movie sbb bnyak darah & kesakitan.. ouchhh! Ptt rated 18PL aa.. bkn U!

Then bebudak ni ckp esoknya tu [7/1/07] bday judd.. lor aku xtau pong! :-(

Lps Warlords, lyn karok kat KTV Jln Imbi. Aku dipaksa nyanyi.. jahat lah korang.. sore mcm katak penyek, lg mau suh aku nyanyi! Nyanyi lagu MY HEART duet dgn myo. Ptt dgn judd. Then lagu SEIRING SEJALAN aku tlh disambar oleh jaabil & emy.

Sessi snap pict oleh bebudak ini & aku diwarning asrul supaya berjimat guna digicam sbb akan ada seperais beday party utk judd.. oo ye ke.. cits mcm aku lah pulak yg diseperais.. hihi!

So layan nyanyi la dorg semua.. memasing buat tatau kat judd & aku rasa judd pon xexpect pon akan diseperais.

Tetiba tima myo nyanyi kul 11 distop kan lagunya & judd mcm besa, bising2 kata lagu myo xabis lg & asrul ckp ada lagu special.. ceng ceng ceng.... lagu EPI BESDAY TO U.. ihik! Mbik ko terkejut panda si judd! :))

Kek besday yg disponsor oleh asrul


Sesi meniup lilin

Amboih, mesra nya pasangan yg bersuap itu... hihi!

Oi tutop mulot la.. masuk lalat kang!

Aku didera berduet dgn myo

Besday boy



Asrul tgh menyelongkar wallet judd.. kakakak, emy & me peace!


Pergh gila power sore jaabil ni.. layak masuk AF6 :))

From left: emy, jaabil, myo, judd, aku, iz & asrul yg tgh snap pict.. ahak~

Konklusi: masing2 sgt seronot la mlm ittew.. ehehehe! Tp sori lah utk judd, xdo adiah utk ko lah judd sbb xtau nak party utk ko.. ngaa! pasnih bila lah pulak aku dpt join korang ek? huu!

3 comments:

Judd said...

wey cptnya ko hapdate..?! aku ngantuk smpai tertido dpn notebook.. bangun2 ada ym ko dgn font bsr tu.. huhu.. terus publish je blog aku tuh w'pun x abih tulih lg.. esok je aa sambung.. huhu.. ngantuk....!

cik bintang said...

sye teringin nak juin d club la..
mcm best je geng joli kodok awk nih..

deidaa said...

*judd* biasalah xde keje.. ahaha ko nih.. ptt buat tesis tp taip blog.. isk3!

*ain* aheheh sy rasa tetiba insaf sketika.. nnti lps blk cuti panjang lah sy joli kodok lg!
Meh aa join lenkali! :D