Monday, 28 January 2008

Surat Chenta ku





SURAT CHENTA

B4 aku pindah umah bln 11 aritu, aku kemas la brg kan, then terjumpa lah pulak surat chenta aku…. Wakaka rasa mcm nak gelak guling2 pon ye gak.
Aku xbaca blk pon surat tu sbb aku malu… sbb aku pon tak sangka aku leh tulis mcmtu.. hwa hwa hwa!

Aku siap fotostat segala tu [3pages] Time tu dlm tahun 2002.. kat umah ada la pc tp aku still refer tulis tgn.. ngaaa outdated sggh aku nih [emel pon ada tp emel aku delete je le]. Jgn memain.. aku pos surat tu ke mesir tahuuu [ganaih nak mampuih aku pon, ada balak U Al-Azhar kauuu!]

Dah la, malu la aku nak stori mori.. kalo nak tau lebih detail.. meh borak dgn saye sendirik.. hik! [hope uols xdpt baca apa yg aku tulis kat surat tu, ye lah aku dah edit gile2 kat pict tu.. ngehehee]

~dah jd kenangan pon.. x-bf aku pon dah tawen & ada anak tp aku kompius sbb x-bini & recent bini dia jeles dgn aku till now.. ngeee. Aku kenal depa pon tidak.. shihhh!~

3 comments:

tnf said...

Wakakakakakkkakak......siap tulis surat chenta tu lagiii.....jiwang jgk!!!!!!!!!!!!!!! Balak Al-Azhar lagi tuhsss.....cayalahhhhh.....(psstttt.....adakah jejaka itu ku kenal.....kuikuiikkuuuiiiikuiiii..)

deidaa said...

Hoi *tnf*.. nak kena lempang? wakakakak!

Dok.. mu xkenal jejaka tu..
aku sore jah kenal dia.. miahahaha!

Jiwo aku time tu dok? buduh sggh.. ~~gelak smpai tercabot usus!~ :))

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.