Friday, 26 August 2011

Mai KL jenjalan TAR

Tujuan utama aku mai KL ialah nak shopping kat JLN TAR.
Hari 1st sampai aku pergi dgn Intan.. hari 2nd aku gi snd sbb mcm banyak je aku nak beli kekeke.

 Org ramai mmg toksah ckp la.. nak nak lg aku pergi hari kelepasan am (nuzul quran)... bapakkk punya ramai.

Aku nak berbuka kat secret receipi 5.50pm kat bwh sogo tu pun full dah org booking ok~
Sudahnya decide naik food court.. nasib baik ada secret receipi gak tp aku belasah la mkn apa2 je.. yg penting aku dahaga haha.

 Minah rempit sejati muahahah!

Aku naik lrt setiawangsa jah turun kat masjid jamik.
Nasib aku reti lg naik lrt haha.
Aku jelajah jln TAR & sogo dr 5.10pm-10.30pm huhu.
Tp aku beli brooch & handbag je.. bulehhh?  Hahahah acceli ni lebih kpd neman si intan la.

Thn dpn aku gi jln TAR lg kalu masih ada nyawa!


3 comments:

NaNa said...

bestnya...kita plak kena g sana gk cari brg arini time rehat 12.15 ahaha..pengsan

en_me said...

salam aidilfitri maaf zahir batin cik sengal tewww.. ehehe

cik kodok said...

Nana- gi jumaat? Oh noooo!

En.me- makacih & sama2 la kita ye hehe.