Tuesday, 13 September 2011

Raya 2011 day 1

raya tahun ni meriah sbb abe saya ada balik & riuh dgn 2anak buah sy yg nakal.
(gambar raya famili takde dlm kamera aku.. semua dlm kamera abg aku.. dia dok upload lg huhu)

 Kat umah makcik sedara.  From left kazen (atin), me, kazen (nanie), my SIL (kak ika) & my anak sedara (heidi)

 Posing paling maut thn ni muahahah

 Erk muka anak buah aku lg besor pd aku, camne ni hahaha


Pg mcm biaslah.. Gi semayang raya di masjid telipot lps tu kami ke rumah saudara berdekata dgn masjid tu je. mkn nasik dagang, roti jala semua.

 saye, abe saye & mami saye

 Professional photog to be (hyden)

 Kucim sape aku tatau.. suka gigit org heheh

 Membuat 'onar' di hari raya.. nyorok bawah meja

 Mostly sekkut raya yg diseponser!

 3jenis je sekkkut ry yg aku beli.. yg oren, cakelat & pink ahaks.
Buat apa beli banyak2.. sbb dah ramai yg sponsor, aku tak beli pun tak pe heheh

Hasil keje tp bukan la keta best sgt pun like bmw, merc, bently (yg ditarik opssss).
Ni pun rasa mcm nak jual blk.. dari aku byr RM621 tetiap bln.. baik aku simpan utk travel obersi.
Tp baru jah pakai 4bln nih.. camne?

Lps tu, menziarahi kubur arwah abah. Huhu rindu weh. Ni raya kali ke-4 tanpa arwah abah.
Sedih gila weh.

"88" plate number famili.  Keta mak aku je bkn 88 huhu.
Itam tu pun "88" & my car also "88"

My niece




Pastu mcm besa sesi bergambar sesambil tggu tetamu dtg.
Aku x beriya sgt bergamvar thn ni, ntah nape hehhhh.
Itu je lah hari raya.
Ada la jamu mkn2 semua utk sanak sedara dtg :-)

4 comments:

Aida Salleh said...

wahhhhhhhhhhhhh....didot dah pakai kete besooooo.....nak tumpang gi jenjalan...:-)...selamat hari raya dik...maaf zahir batin ya...

intan hairani said...

weh kalo nk jual kete ko tu bgtau aku. aku nk beli. hehehe ;p

aiDieNa said...

Biler nak jemput aku p umah hang.. hehehe.. kalau aku turun Kelantan lar..

cik kodok said...

K.aida- xleh haha.

Intan- ye ar tu huhu

K.pah- ala dtg je.. ngada la ko :p