Sunday, 5 December 2010

Oit, Aku Tak Bodoh la!

Aku mrh org ke sbb ckp camtu?
X ah.. xmrh pon tp kalo org kata aku bodoh atas bkn kesalahan aku buat..
aku akan ckp AKU TAK BODOH la hehe.


Acceli nak cite psl tgk muvi AKU TAK BODOH.
Xplan pon cuma masa brekpes kat NZ sbeah w.walk tu SIL aku ajak tgk muvi ni so aku on je sbb xde apa2 plan.  Tgk kat w.walk je la pon.
Maka tgk la kami 1famili 2.30pm (aku, mami ku 1st time tgk wyg, abg ku, SIL & 2 anak buah ku yg berumur 8 & 3thn).
(gambo tiket xdok sbb lupa amik dgn abg ku)

Jeff dgn classmate pempuan nya yg naif :D

Even ni muvi adaptasi, tp muvi ni sgt besh ok.. sungguh!
Sungguh lawak, 1 hall duk gelak2 tak hengat.
Paling lawak scene jeff dgn classmate pempuan dia,
dorg sgt naif smpai dorg buat something yg maybe bdk2 lain xterlintas nak buat wahaha.
(oh sila la gi tgk snd, baru tau) :D

Scene sedih.. so touching :-(

Tp scene2 sedih tu harus la ada jgk.
Mmg sarat dgn msg la muvi nie, seriously,
even ni cite psl kekeluargaan/ friendship kannnn?
(so mmg xslh besar la kami gi 1famili hehe).

Samseng rambut kembang tu ngok sket haha.

Aku rasa better le tgk muvi ni dari tgk muvi DR. OVER KOMPIDEN yg ntahahape (ops sori aku xtgk muvi tu sbb aku baca review yg dh tgk tu sgt teruk!).
Parents & cekgu cekgi yg xmau menyelami perasaan anak2 / anak murid nya sila la tgk muvi ni okeh? :D
Aku xreti review lbh2.. cuma aku nak ckp:------->

PERGILAH TGK AKU TAK BODOH.. kompim xnyesal ;-)


2 comments:

aiDieNa said...

Tu lar kan.. tengok promo muvi nie kat TV.. cam best jer.. kalau Adibah Nor yg berlakon memang selalu best.. bersahaja.. :D

deidaa said...

Mmg best even muvi adaptasi.
Aku xtau nak ckp camne.. tp apa yg pastinya besh kekeke.

Adibah noor bnyak bg nasehat dlm muvi ni.