Monday, 20 December 2010

Me annoying?

hhahaha aku rasa ada org annoying la dgn aku!
Aku rasa je la.. tatau betol ke x.
Ada aku kesah?  This is my life & my blog,
so up to me lah nak buat entry psl ape pon kan?

Contohi lah panda.. ada dia kesah org nk ckp apa psl dia?  Dia xkesah.. dia main je benda alah tu secara kiutnya hahaha.

Just go on dgn life korang yg mmg aku xkacau langsung tu 
(if aku ada kacau life korang, let me know!) &
biarkan aku dgn life aku.. life setiap org xsama!
(weekend pon aku xkacau org nyahhhh.. aku nak stay kat umah je nak save bajet)

PEACE YAA!

6 comments:

aiDieNa said...

Saper yg tak suka kat ko tu Fida.. dulik kan jerlarr.. idup kita.. kita raja..hehehe.. yg penting happy...

Eh.. pasal nuffnang yg ko tanyer aku tu kan.. pelan² nanti aku buat tutorial kat blog aku.. tapi tak tau bila.. ahahaha... kalau aku tak buat pon.. ramai dah blogger kat luar sana yg buat tutorial pasal nuffnang nie.. ko search jer.. bersepah² dari A -- Z..

deidaa said...

Seseorg sbt sgt obvious tp aku buat bodo je sbb sesungguhnya mmg aku xkacau org langsung. Terasa la jgk tp aku xkesah, aku buat hal snd pon.. mmg xmelibatkan diri dorg!

Oo ye ke.. xpe aa camtu nnti aku gugel.. cuma nya aku nak tnya yg ANDA JUGA MEMINATI tu hehe..
Bg je emel mu apa?
(ym2 tu xlyn 5bln dh).

shuweet said...

sape kah orang tu??/ cercite cercite

deidaa said...

hahah tiada apa2 la cik mimie.. perasaan aku je kots :D

comey_lote said...

annoys lagi demo... eleh nk annoyed sgt dih?hihihi

deidaa said...

ida- kalu tukar namo anon or deknon or anonim ok gok dih? hhaah.