Sunday, 19 December 2010

Ke'nekad'an aku ke New Delhi

Gila tak gilanya aku.. tiba2 aku beli tiket ke NEW DELHI 25/2-1/3/2011 ni:))
Sebenornya tak cukup 5hari kat india.. ni kan negara besor!
Aku jumpa kwn2 baru yg nak backpack ke India (xpenah jumpa lg).
Thanks to forum CARI sbb menemukan mereka.

Asalnya dorg nak gi smpai 5/3 tp aku xmo cari nahas sbb nya 18-23/3/2011 tu kan aku nak gi beijing!
Oleh sbb ada 3org yg nak blk 1/3 maka aku on jgk!

Aku xnak pk apa akan jd lps blk dr new delhi nnti.
Hrp2 bos luluskan la coti aku.. xbg, aku EL je nnti haha.
Mak aku pon ckp nape aku suke sgt bejalan nihhh (aku hanya ingin menikmati pemandangan dunia & tgk budaya org lain).


AKU TAU RAMAI YG XNAK GI INDIA.
MOSTLY AKU BITAU KWN2 AKU.. MMG DORG BUAT MEMEK XSUKE + SINIS. 
KATA DEPA APA JE ADA KAT INDIA.. TAK MEMBANGUN LANGSUNG!

Aku xkesah.. aku mmg suke buat mende yg org xsuke buat hahahah!

9 comments:

shuweet said...

bior betul mu ni mek...huhu..gamble sungguh

deidaa said...

mimie- haha aku ni kalo dh kata NAK.. mmg aku maksud kan nya.
Aku mmg xnak pk kejadian2 lps tu haha.

Sementara ada kwn nak gi, baik aku gi :P

SyahNas80 @ Nana said...

hehe nanti dah pegi cepat2 update ek.. anas pun cam nak g sana jugak hehe

deidaa said...

anas- haaa sure sure!
Gambo harus bnyok nnti & yg pastinya akan ku menjejakkan kaki ke taj mahal :D

shuweet said...

jngan lupe bawak balik shah rukh khan ek..hehehe

deidaa said...

mimie- kali ni aku gi secara miskin sgt2 so mmg SRK pon aku xmampu nak sambar ni.. camne hahaha.

m4rilyn said...

sari kat sana sangat murah taw. jgn lupa bli

deidaa said...

marilyn- aduh kalu beli sari, nok pakai bilo pulok haha.

BlueEwoke said...

nice blog.. kitorg pun nk ke delhi this feb. tak sabar nk tunggu. Kitorg nk explore Delhi-Agra-Jaipur by train. Tiket train dh beli huhuhuhu...