Wednesday, 2 June 2010

Kain Pasang Anak Beranak :D


Tiba2 aku jd penggemar kain pasang lah pulak kannnn?
Since aku beli kain snd since 2years ago (biasa2nya mummy tlg belikan) :D
++ plak aku snd pon jual kain pasang kannn?  haha.

Ni koleksi kain2 aku











 K la ni antara collection aku & mummy.
Kain mummy tu xde la beli sekaligus.. dia beli lain2 masa & jahit sekaligus eheh.
Aku punye tu mmg beli sekaligus.






Kain mummy melebihi kain aku hhahaha adoi lah :P
Aku merata je beli.. asal chantek kat mata aku xkesah mahal or murah.
Tp alang2 tu baik ah beli mahal teruih (padahal ada je aku beli utk aku kat nagoya/tewah bagai kekekek).

Akan ku tambah lg koleksi :D

5 comments:

Anonymous said...

dh rupa nk meniaga je ni...

aqua said...

gep aku suke wanrner pink atas skali tu...dh wat baju lom???meh ar jual kat akuuu....

deidaa said...

anon- sy mmg meniaga kain partime pon hehe (tp dlm gambo ni snd punye) :P

aqua- ahaha lambat la ko.. dah anto tailor pon kekekek.

renny said...

Hi, salam kenal.
Silahkan kunjungi informasi tentang berbagai karya ilmiah dari kami
http://www.unand.ac.id/arsipua/abstrak/

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.