Sunday, 13 June 2010

Wedding Mimie & Fakhrul

Wedding Mimie & Fakhrul.
6/6/2010 (ahad),
tmn selaseh, gombak

Janji gi dgn ajie.
Janji jupe kat giant batu caves & aku akan follow dia dr situ.

Smpai 1.20pm kat giant sbb nak round2 dulu.
Singgah 1booth pakaian ni (dh gi b4 ni tp time tu xde duit nak beli).. so aku lepak2 situ.
Siap try 5 6pasang jubah/blouse/skirt lg sbb 2lai jubah yg aku nak tu dah abis.. so sad :-(
Tp kain ni sgt sedap la.. serius :-)
Pinjam gambo mimie (jgn mrhhhh huhu)

1jam ++ gak lepak booth tu sbb sesambil borak dgn 2adik tu.. siap bg nasehat sbb aku pakai tudung nampak dada.. katanya saling nasihat menasihati la hehe ok aku terima :-)
Aku beli madu khaula & essence oil.  Melayang almost RM200 hoho.

Jubah yg sgt sedap dipakai

Ajie smpai 2lbh kat giant.. dkt je umah mimie ni.
12thn weh xjupe mimie & kitorg 1class masa pra-diploma @ uitm pahang.
Jarang gile bckp dgn mimie & masa part 1 smpai grad, dia kat uitm perak.

Dgn ajie pon x sekelas, also jarang bertegur sape.. both ni duk huhahuha kat FB.
Thanks to FB keke.

Anyway mimie soooo sweet la dat day.. serious!
Tp xlama sgt stay sbb ajie nak gi wedding lain laks.
Xsempat nak bergila2 bergambo dgn mereka huhu.

Congrats mimie & fakhrul!

4 comments:

shuweet said...

heheh..walaupun kite cuma sekelas seketika waktu, tapi aku sangat berterima kasih kerana ko sudi dtg wedding aku, lebih appreciate lagik ko sudi menerima kehadiran aku di dlm list fb mu..hehehe..hope pas ni kite kawan2 la cam biasa ek..kalau nak lepak2 ker ape ker jangan segan silu...

deidaa said...

Hee small matter le mimie.
Lg pon aku biasa gi sri gombak so aku tau la jln gi giant.. kalo x, tatau tu.
Kebetolan plak ahad mmg sentiasa pree, maka aku gi le umah ko.
Tu pon sebbaik ada ajie.. kalo xde ajie.. aku terkial2 gak nak gi hehe.

Uik lepaks sama?
Hee karang woot2 ko mrh plaks :P

deidaa said...

Hee small matter le mimie.
Lg pon aku biasa gi sri gombak so aku tau la jln gi giant.. kalo x, tatau tu.
Kebetolan plak ahad mmg sentiasa pree, maka aku gi le umah ko.
Tu pon sebbaik ada ajie.. kalo xde ajie.. aku terkial2 gak nak gi hehe.

Uik lepaks sama?
Hee karang woot2 ko mrh plaks :P

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.