Tuesday, 8 June 2010

Mari memborong kain :P

Mari memborong kain.
Aku mmg minat meniaga.
Aku start meniaga dr derjah 3 (jual asam boi.. untung 20sen pon sgt suke.. bdk2 agik hehe).
Minat meniaga dr dulu smpai skang mmg xpenah pudar.
(dream- nak ada bisnes snd tp dlm mimpi je la kot.. coz xdpt moral support sobsss)

Aku jual kain pasang pulaks kat opis & kwn2 lain.
Kat sini kalo xabis blh tukar :D


Ni yg aku grab.. murah2 so jual pon murah2 aa hehe.
Kat psr besar siti khadijah... kedai mana biarlah rahsia kihkihkih.


Kat kedai ni ada tudung bwl/ tuung sarung/ kain pasang. telekung.. blh dpt murah gilers.
Yg mahal pon ada kekekeke.  1st time gi dulu tokey ni (laki) senyap je.. jurujual dia je yg lyn.
Adik pempuan dia pon tgk je.

Dia bnyak kedai gak dlm tu.. gile kaya!
Xcukup kat kedai tu.. gi amik kat kedai lain laks.
Salute ah kat dia.



Bila dah besa dgn dia.. gile lawak, ansem pon ansem kahkahakah.
Kat gamba last tu ialah lengan adik dia.. mmg la muka lawa tp bg aku..
xlawa aa dia pakai camtu hehehe.

Oh off topic lak.. mari membeli kain dgn saya :P



3 comments:

whooz said...

saya nak tengok gambar toke yang hensem tu

deidaa said...

Aisehhhhh... nnti aku bwk ko je la ke sana nnti ek? hahaha.

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.