Wednesday, 21 April 2010

Fitness First

Tiba2nya aku register kat Fitness First.
Aku mmg ada angan2 nak gi gym dulu2 kekdahnya tp nya aku ni termasuk dlm tipikal org melayu
dgn alasan MALU/SEGAN/TAKOT JAKUN/ XRETI bla bla bla!

But last week ada la beberapa awek ni bwk kad utk REGISTER FREE 1MONTH TRIAL 
which is kena byr RM29.90 je utk VIP Kad (utk masuk gym tu le.. xdo kad xbleh masuk heh).

Aku & hally (pen. akauntan opeh aku) decide join la sbb 3 4mggu b4 dat dia ajak aku reg. kat gym tp aku kekurengan bajet.. tau2 je la RM200 dlm tgn tu harus la :D
Then aku besa la aku ni bab2 pujuk org mmg berjaya la maka aku berjaya pujuk KAK SOPY, NADIA,
IJA & QILAH hihiii.

Ok lah 1st time gi on Tuesday.. siap bwk baju bagai.. skali sessi briefing je, besa la kena kempen suh jd ahli tp kena la try dulu huhu.  Almost 1 hour ++ dia briefing but at last dia bg la yg 1MONTH FREE TRIAL tu.. dia welcome us nicely la as a new customer hee.

Lupa lak.. Fitness First yg kitorg gi ialah kat MENARA MANULIFE which is dpn opis kitorg @ kalo jln kaki xsmpai 10min.  Tp mmg kitorg jln je la hahaha.  Mula2 bajet nak gi MENARA MAXIS tp mcm kena masuk bandar.. for sure jam.. mls lah!

So Rabu-harini  (21/4/2010) buat workout for the 1st time.
Pengalaman 1st time nnti next entry (even xdok org baco haha)

3 comments:

whooz said...

kawan aku ada keje di manulife tu. katanya trainer FF ni hensem2 belaka :D

deidaa said...

Uiii sape nama dia? :D
Sorg je ansem di mataku akakakaka larikkkkkkkkkkk :D
(pempuan pon ada yg ansem kekdahnya huhu).

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.