Sunday, 20 July 2008

Next Movies?!

Next movies yg nak lyn kat cinema!

Aku rasa mcm bnyak gile movies yg aku nak tgk kat cinema nih!

Sape nak lyn dgn aku.. sila bitau @ ajak aku!
Nak ajak bf.. ofkos la xde bf.. wakakak!
Geng mewayang skang ni pon dgn k.mie aje lah!
Dolu2 dgn ezza tp mesti dia bz dgn isu semasa dia je skang ni.. tgk wyg pon dok ajok aku.. hinfs!
Movie SUSUK pon aku dah booking JUDD [xtgk dgn aku siap mu aku langgar lari!]

Antara next movies yg aku nak lyn ialah:
1. I'M NOT SIN
GLE [24/7]-- komedi romantik

2. The X-Files: I Want To Believe [24/7]-- science fiction

3. The Mummy 3: Tomb Of The Dragon Emperor [31/7]--action--> HARUS TGK NI!

4. FORGETTING SARAH MARSHAL [7/8]- comedy/romance
5. MEET THE DAVE [7/8]- comedy

6. THE RUINS [7/8] -- Horror / thriller


7. SUSUK [7/8]-- horror /mystery / thriller-- mesti tgk gak



8. MIRRORS [14/8]-- thriller

9. WALL-E [14/8]-- animation
--> lama gile aku tggu movie ni.. lambat nya kuar!
10. PENELOPE [21/8]-- fantasy / romance
11. THE STRANGERS [21/8]-- horror / thriller
12. MALAIKAT MAUT [28/8]-- drama / thriller

Cukup smpai bln 8 dulu.. bln 9 entry lain!
Err aku minat thrill/horror/mystery/fiction... heee!
Yg lawak2 tu xla sgt tp lyn aje la.
Jgn tnya aku spend bape utk movies... heheheh!

OH tak sabar tggu SUSUK! :D

[ops lupa lak skang ni nak lyn THE DARK NITE & HELL BOY... argh bilo nak lyn pon xtau,
weekend ni pon blh kut... siang.. hurm sape nak jd pemangsa aku ni? huhuhhh!]

3 comments:

ezza erisa said...

jom la tgk wayang weekend ni kalu berani..buat marathon 3 wayang sekali gus...kekekeke aku free neh :P

ezza erisa said...

ps> The ruins baru nak main kat wayang ke? kekekek. aku dah tgk. Idakla best sgt..tapi bolehla layan....ngeri la jugak lima sen sampai aku tutup2 mate...kekeke..note: ini bukan bukan citer berhantu...

deidaa said...

Hoo mari aa.
Aku free sabtu!
Tp mlm dok pree aaa.. ado JTT dgn chinozie & geng @ risda corner :D
Tp molek dos, lps woyam terus gi JTT.. akakka!

hoo nok laye movie gapo weh?

- xfiles?
- dark knight?
- hellboy?
- war of the dragon?

Huhuhhh!