Saturday, 26 July 2008

Shopping lagik?

Aku terjebak!
Dgn jayanya aku terembat 2lai baju kat SOGO,
pd jumaat lps [ni JUDD, MYO & DEALE punya psl la ni,
ajak turun lunch kat medan mara ari jemaat,
korang ofkos ke semayang jemaat & aku ofkos jamu mata.. haks!]
Aku hate sogo so much :p

thsirt 1st yg dirembat

FYI aku mmg fussy gile bab2 plh baju even nak cari yg simple gile!
Berpeluh2 ketiyak dibuatnya time memilih!
Dats y la aku suke shopping sorg2.. hahah!
Jmpa la yg berkenan sejibik mcm baju kat atas.. tp kaler coklat.
Sekali xde size plak.. kuciwa!
Maka rembat gak aa even kaler pink sbb dah berkenan [hahaha tlg gelakkan aku again,
xbrutal langsung le aku kalo pakai pink!] =))


tshirt kedua yg dirembat

Bajet nak beli selai je.. sekali aku nampak kuning, mesti aku cair!
Beli jgk la... sekali cash xcukup.. adehhhhhh!
Ah tak kire.. swipe ah sbb dah berkenan.. huhu!
Aku xdulik la kalo korang nak ckp xlawa pon,
tp lawa di mata aku!
Bkn korang yg byr.. aku byr sundirik.. ahaks!

Lps ni xmo dah gi sogo.. ngee!

1 comment:

lottery said...

Concentrate to the things that could give information to the people.