Thursday, 31 July 2008

Movie Yg Ditonton Last Week

1. THE DARK KNIGHT [24/7] @ KLCC

Aku tgk Dark Knight ni sbb semua duk puji gile beba syok gile! Aku pon teruja lah kan?!
Ekceli aku mmg xpenah follow pon Batman ni dr dolu2 lg. Penah aa tgk tp JARANG2!
Maka menonton la aku dgn k.mie!
Some scene tu maha selow membuatkan aku so sleepy! Seriously aku ada terlelap kejap!
Aku bg 4.2bintang. Aku suke kehenseman Wayne [Batman] tp wataknya agak tenggelam dek kerana Joker [Heath Ledger].
Gilo siot! Aku salute ah dgn Joker. Even dia putus fius tp trick nya tip top, sorg blh ngalahkan berpuluh2 @ beratus2 org lain maybe?! Camne dia blh pk smpai camtu eh?
Kdg2 sakit ati gak dgn dia, apekehei nya degil nak mati? Org tumbuk dia pon buleh gelak!
Adoi aku lak yg saiko nengoknya! Cross-Eyed
Imagine aaa Joker blh pengaruhi Dent dari baik jd jahat.. owh dem!
Tp apa2pon, Joker xmati lg.. huhu!
WHY SO SERIOUS? Lumpy



2. HELLBOY2: THE GOLDEN ARMY [26/7] @ GALAXY AMPANG
Hellboy 1 aku tgk DVD tp meggot le, blh tgk dlm 35min je kut so aku xtau la apa kesudahannya! [tu pon tgk 3thn lps.. haha]
Aku xtau la nak classify kan bape bintang!
Bg aku best la jgk tp jln cite nya slow mo skit [aku anti slow mo tp sbb dia best, maka aku bg 3.8 bintang.. hee!]
Aku sebenornya geli dgn watak2 mutant ni [nnti aku mimpi.. huhu],l tp gedik gak nak tgk.. hahaha! Aku kategorikan movie ni muvi superhero la ek?
Tp mmg jiwa aku xleh go on dgn SUPERHERO ni [termasuk BATMAN, SPIDERMAN, SUPERMAN bla bla bla]
Ada part lawak.. adeh sabor aje la!
Xreti explain.. sekian! Hmm


3. I'M NOT SINGLE [28/7] @ KLCC

HAHAHAH trailer mcm best gile!
Tp bila tgk nya.. it's just a plain movie!
Mmg dah dpt agak ending nye cemana!
Aku bg 2bintang aje la!
Watak Ahmad Idham & David Teo tu xde pon xpe la,
xrelated langsung dgn kesah Maya [Lisa Surihani], Adam [Farid Kamil], Dani [Awal Ashari] & Intan Ladyana pelakon kayu tu!

Ada 1scene tu lawak nak mati!
1hall gelak. Aku pon gelak tak hengat.
Tp jujur aku ckp.. ianya adalah lawak lucah!
Xleh bitau nape.. u oll kena tgk snd! Secret

Tp yg sgt kelakar nya ialah.. rumah Maya & Adam tu kat Fraser Hill,
tp buleh pulek shopping brg dapur kat pasaraya TC Permata dkt umah aku kat KL ni,
muakakak gilo hebak oiii! [kantoi maybe sbb aku tau tempat2 tu kut, sape2 yg naif bleh la tertipah.. ahaks!] Eyes Poppin

Yg lawaknya lagi ialah masa Maya kejar Adam tu. Xleh ke dia lari btol2?
Ni mcm terkangkang, terbongkang, terkehel pon ada cara dia lari! Let Down
Aku tgk pon kompiyus.. hahahah!
Oh & apa yg pastinya masa Adam jenjalan kat tepi jln tu, shooting tu dibuat sgt berdekatan dgn umah aku & ketika aku nak gi lunch! Ceh rugi je keta aku xmasuk lak.. kalo x.. glamer lah jgk kan? haaahaaaa!

Ape2pon.. aku ttp kreditkan utk farid kamil.
Sbb cite apo pon dia belakon.. aku suke.. heheh! Blow Kiss
Lisa bley go on lg..
Awal ashari tu nangeh.. oh geli la sgt aku tgk jantan nangih nih.. huh!
Si intan tu takyah aa belakon.. kayu la sgt.. isk3!

SEKIAN!

Oh lupa.. ni personal opinion aku je!
Zaman skang ni ptt xperlu ada kawen atas pilihan keluarga ni.. aku xsetuju sebenornya!
& kalo blh.. aku nak cari snd [xkesah aa kena tggu berapa lama pon.. nak cari snd gak].
hahahah sape yg aku tggu? Ntoh la! Ahaks!

13 comments:

KeMatZ said...

hehehhe.. bila ko citer pasal tinggal kat freser hill shoping kat kl... hehehe tu normallah deidaa.... macam dalam filem cinta fotokopi... belajar kat UM lehh makan jalan kaki ke shah alam sana... hehehehe..... kantoi sangat.....

deidaa said...

hah ye ke? Tgk gak cinta fotokoko tu tp xpasan plak UM dgn shah alam sbb xbiasa tempat tu.. hahaha! Apsal la dorg xwat dkt2 je? lawaks aaa :P

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

Discount triphala Discount brand viagra Cheap lunesta 10mg norvasc Low price liv52 Low price motrin

Anonymous said...

hi every person,

I identified sengih.blogspot.com after previous months and I'm very excited much to commence participating. I are basically lurking for the last month but figured I would be joining and sign up.

I am from Spain so please forgave my speaking english[url=http://bitrendytopics.info/bookmarks].[/url][url=http://jathehottesttopics.info/forum].[/url][url=http://mawhatweknow.info/].[/url]

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.

Anonymous said...

So..... where is toilet? Hehe))) Joke, relax ;)
By the way, anybody home?!

Anonymous said...

detroit toyota dealers fix smart errors smart and final mesa dirt track race car sale bargain car hire malaga

Anonymous said...

Happy Reborn Year[url=http://sdjfh.in/flexpen/],[/url] harry! :)

Anonymous said...

[url=][/url]

Anonymous said...

[quote]1. THE DARK KNIGHT [24/7] @ KLCC[Image]Aku tgk Dark Knight ni sbb semua duk puji gile beba syok gile! Aku pon teruja lah kan?!Ekceli aku mmg xpenah follow pon Batman ni dr dolu2 lg. Penah aa tgk tp JARANG2!Maka menonton la aku dgn k.mie!Some scene tu maha selow membuatkan aku so sleepy! Seriously aku ada terlelap kejap!Aku bg 4.2bintang. Aku suke kehenseman Wayne [Batman] tp wataknya agak tenggelam dek kerana Joker [Heath Ledger].Gilo siot! Aku salute ah dgn Joker. Even dia putus fius tp trick nya tip top, sorg blh ngalahkan berpuluh2 @ beratus2 org lain maybe?! Camne dia blh pk smpai camtu eh?Kdg2 sakit ati gak dgn dia, apekehei nya degil nak mati? Org tumbuk dia pon buleh gelak!Adoi aku lak yg saiko nengoknya! [Image]Imagine aaa Joker blh pengaruhi Dent dari baik jd jahat.. owh dem!Tp apa2pon, Joker xmati lg.. huhu!WHY SO SERIOUS? [Image] 2. HELLBOY2: THE GOLDEN ARMY [26/7] @ GALAXY AMPANG[Image]Hellboy 1 aku tgk DVD tp meggot le, blh tgk dlm 35min je kut so aku xtau la apa kesudahannya! [tu pon tgk 3thn lps.. haha]Aku xtau la nak classify kan bape bintang!Bg aku best la jgk tp jln cite nya slow mo skit [aku anti slow mo tp sbb dia best, maka aku bg 3.8 bintang.. hee!]Aku sebenornya geli dgn watak2 mutant ni [nnti aku mimpi.. huhu],l tp gedik gak nak tgk.. hahaha! Aku kategorikan movie ni muvi superhero la ek?Tp mmg jiwa aku xleh go on dgn SUPERHERO ni [termasuk BATMAN, SPIDERMAN, SUPERMAN bla bla bla]Ada part lawak.. adeh sabor aje la!Xreti explain.. sekian! [Image]3. I'M NOT SINGLE [28/7] @ KLCC[Image]HAHAHAH trailer mcm best gile!Tp bila tgk nya.. it's just a plain movie!Mmg dah dpt agak ending nye cemana!Aku bg 2bintang aje la!Watak Ahmad Idham & David Teo tu xde pon xpe la,xrelated langsung dgn kesah Maya [Lisa Surihani], Adam [Farid Kamil], Dani [Awal Ashari] & Intan Ladyana pelakon kayu tu!Ada 1scene tu lawak nak mati!1hall gelak. Aku pon gelak tak hengat.Tp jujur aku ckp.. ianya adalah lawak lucah!Xleh bitau nape.. u oll kena tgk snd! [Image]Tp yg sgt kelakar nya ialah.. rumah Maya & Adam tu kat Fraser Hill,tp buleh pulek shopping brg dapur kat pasaraya TC Permata dkt umah aku kat KL ni,muakakak gilo hebak oiii! [kantoi maybe sbb aku tau tempat2 tu kut, sape2 yg naif bleh la tertipah.. ahaks!] [Image]Yg lawaknya lagi ialah masa Maya kejar Adam tu. Xleh ke dia lari btol2?Ni mcm terkangkang, terbongkang, terkehel pon ada cara dia lari! [Image]Aku tgk pon kompiyus.. hahahah! Oh & apa yg pastinya masa Adam jenjalan kat tepi jln tu, shooting tu dibuat sgt berdekatan dgn umah aku & ketika aku nak gi lunch! Ceh rugi je keta aku xmasuk lak.. kalo x.. glamer lah jgk kan? haaahaaaa!Ape2pon.. aku ttp kreditkan utk farid kamil.Sbb cite apo pon dia belakon.. aku suke.. heheh! [Image]Lisa bley go on lg.. Awal ashari tu nangeh.. oh geli la sgt aku tgk jantan nangih nih.. huh!Si intan tu takyah aa belakon.. kayu la sgt.. isk3!SEKIAN!Oh lupa.. ni personal opinion aku je!Zaman skang ni ptt xperlu ada kawen atas pilihan keluarga ni.. aku xsetuju sebenornya!& kalo blh.. aku nak cari snd [xkesah aa kena tggu berapa lama pon.. nak cari snd gak].hahahah sape yg aku tggu? Ntoh la! Ahaks![/quote]

dont kidding me, folks!

ANY QUESTIONS???

Anonymous said...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%E2%EE%E7%EB%E5/]возле[/url] Смотри и дрочи : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%E4%EE%EB%E1%E8%F2%F1%FF/]долбится[/url] , это все Вы можете смотреть онлайн