Wednesday, 5 May 2010

Update Blog?

Haa ada kwn ku yg suroh aku update blog.. psl nya makin lama makin sikit entry blog aku ni.
Bkn pe.. aku terasa mcm mls gile nak update.. bkn ada cerita ceriti pon hihi.
Eh ada... tp mcm mls je, sbb mcm xde org baca je hahaha.

 Cotton yg nak ku jual offline/online 

Aku skang ni sibuk sket le gi gym.. blk pon mlm2kan.
Pastu sibuk plak meniaga offline.
(nak meniaga online tp aku xreti sgt la nak attract org.. camne ek?  huhu).

Kalo sape2 nak beli kain cotton/tudung bawal dgn aku.. blh la bitau heee :D

2 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

hehe ala didot.,.. bebel apa2 je mesti ada orang baca jugak hehe....

deidaa said...

hahaha tatau ada org baca ke tak..
cuma kat trekking tu ada la org masuk sini :P