Thursday, 6 May 2010

Sape nak share booth dgn saya?

Mayday mayday...
sy rasa mau bukak booth utk JUALAN D'BEST PRODUK Jun nnti.

Detail.
Tarikh:  26-27/6/20010 (sabtu-ahad)
Tempat:  Bukit Jalil
Sewa:  RM450 (RM225la sorg).
Produk sy nak jual:  Kain pasang/tudung
Produk anda:  Apa sj asal BUKAN makanan basah 

Sape2 berminat blh emel sy:  deidaa@gmail.com by today (06.05.2010)
Rasanya dorg available 21booth je lg.. ptg smlm 30.
Sdh ada 68booth yg join. 
Nak share psl rasa mcm xmampu buat sorg2.. anyone?

6 comments:

whooz said...

weh, aku mcm minat..tapi x de produk :D . dan jugak alaaa date tu aku p s'pore plak

deidaa said...

Ngada2 la mu huzzzz :P

deidaa said...

Mu kan reti mengait... blh je jual heheeee :D

whooz said...

serius la wei, aku minat jugak..haa apa kata aku gi KK nnt, aku beli butang baju melayu yg mutiara tu ke..pastu mu juai aaa..

mengait tuh..heheheh..aku dah lama stop :P . tunggu angin rajin datang balik hahahaha

whooz said...

haaa ataupun aku bleh supply kerepek..tempat abah aku kije tu buat kerepek..tp tu la, aku x de kat kl la tapinye..

tengok nih, 2 posting berturut2, betapa minatnya aku :P

deidaa said...

huzz- hahaahaha close close!
Dah ada org nak share booth dgn aku.. aku tnya time tu.. tang tu gak dia byr kat aku :P
Tp nya dia nak jual produk kesihatan la. Hahah gile kentang KAIN PASANG + PRODUK KESIHATAN :P

Xpe next time kita join eh kalo ada lg? Kalo mu berani tanggung risiko nak beli butang baju melayu then aku tlg juai kan.. aku no hal.. tp camno kalo stok xabih? Aheheh.

Detail mu blh baca sini produk yg dorg juai: http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?p=3978448&posted=1#post3978448