Wednesday, 20 January 2010

Sape Nak Adiah Dr Saye? (lucky draw)

DENGAN INI SAYE DGN BAIK ATINYA NAK KASI KORANG GIFT.
TP MENDE NI NASIB LA YE SBB SAYA AKAN CABUT UNDI.
ALA2 LUCKY DRAW LA NI HEHE!
HANYA 3ADIAH SAHAJE DIPERUNTUKKAN.


Tp kalo bajet lebih.. maybe ada tambahan la!
(kang mekda kata aku tiru dia pulakssss cabut2 undi hahaha!)

Sape2 yg rasa nak gift dr saya (adiah akan dipikirkan kendian),
blh la submitt ALAMAT BLOG @ ALAMAT EMEL korang kat ruang komen di entri ni!



Sj rasa nak bg adiah psl nya 21/1-30/1 ni saya akan bercuti ke Dubai.
So korang akan dpt le ole2 dr Dubai nnti!
tp jgn la expect mende mahal mcm perfume ke, tshirt ke,
kasut ke, hp ke, jam tgn ke, tv 21inchi ke-
xmampu le sayeee huhuuuu!
(gi sana pon bwk RM500 je heh!)

CLOSING DATE BG NAMA IALAH PADA 25/1/2010 (SELASA)
TARIKH CABUTAN UNDI: A.S.A.P :D
TERMS:- SAPE2 JE BLH JOIN
- BERADA DI MALAYSIA
- GRUP SUAM2 KUKU MMG XLEH JOIN HEHE!


GOOD LUCK GUYS!

13 comments:

Emy said...

eh eh org pertama leh dpt tak??

my blog

http://echam-moonpie.blogspot.com

my email

emyfazura@yahoo.com

sila undi saya.. hahahahha...

shuweet said...

hahaha...aku pong nak.minta2 naik ler undi tu nama aku..huhu

www.shuweetielicious.blogspot.com

email

sugar_mimie@ymail.com

mekacih...vote for me pls :)

ezza erisa said...

ler mana aci group suam suam kuku takleh join..ini dinamakan discrimination...

hohohoh

deidaa said...

-emy- hahah ikot terms ye.. KENA DRAW :P

-shuweet- AFUNDI SHUWEET :D

-ezza- elehhh, doh soh2 GSSK blh ole ole aley aley aleyyyy dari aku!
Kang buh nama GSSK.. dpt double benda sama.. mu nok ke? :D

Shaizhar said...

saya nak.

Undi saya

shaizhar@yahoo.com.

vote for me!

Eija said...

aku nak gak..

http://crisda79.blogspot.com

crisda79@yahoo.com

tq in adbance! huhu..

whooz said...

ini bermakna Group SSK menang tanpa bertanding??? yeayyyyy!

SyahNas80 said...

nak jugak..nak jugak... haha ..nak nyibuk jugak boleh tak?

http://nanacute80.blogspot.com/

email : anasz_80@yahoo.com

hehe didot.. take care n have wonderful holiday at dubai k.. kim salam kat anak2 buah yang comey2 tu ek...

n JGAN LUPA AMBIK PIC BANYAK2... LAGI2 PIC ANAK2 BUAH TU LEH? hehe... nanti update FB tau bila kat sana nanti...

comey_lote said...

sajeeeeeeeeeee je nk bg ke ore hok dok msia je..
errr..kalau kawe bg alamat kat msia boleh dop? hihihihi

Kehelan said...

salam...

nak nyebok jugak...

blog: http://kehelan.blogspot.com/
email: tufulah@gmail.com

sweetmk81 said...

emy budak boling yg comel

deidaa said...
This comment has been removed by the author.
anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.