Monday, 18 January 2010

Just Like A Gangstar!

Delay story which is FOR SURE XDE ORG NAK BACA DAH hihi! :D

Kejadian berlaku di sebuah kedai mamak di Cheras!

Dat time kami grup Suam2 Kuku (myself, ezza, huzz, meeza & amy)
lepak almost 1hour situ!
Dah la lama... kitorg just order segelas air je sorg!

Makanan plak bwk snd punya.
Samosa, kentang, & kek.

Baek punya lepak, borak2 xhengat.
Then si meeza nampak kucim duk tedo kat sebelah tu so apo lg aku panggey
ah paksa main2 dgn aku hihi.

Comey tucim nih (cuma ada taek mata je haha),
suke ngat mkn potato chip yg ezza bwk!
Aku lyn je lah!

Tetiba.........
ada sorg mamat ni dtg kat meja kitorg dgn muka ganas giler!
(dlm ati aku ckp "ah sudah, musti nak halau nih").

Skali mamat tu ckp kat aku "maap ye, laki yg baju belang tu suh awk bg no. hp kat dia!"
Pastu dia blah.. kitorg terpinga2!
Aku pandang mamat baju belang tp ada 2org.. sorg mcm 40-an.
Sorg agik xnampak muka daaaa!

Kompius mintak no. aku wat mende?
Bkn nampak muka aku pong?
Ke sbb aku ckp dgn kucing xtau aa heheh.
(kalo dia mintak no. amy bleh caya gak sbb amy comey.. aku apa ada? citsss!)

last2 kitorg semua decide blahhhhh!
Smpai aku tersalah tangga daaa.. giler menggelabah aku weh wakakka!

sorry.. aku takot okeh.. bkn bley caya zaman skang ni.. mcm2 org bley tipu :-)


4 comments:

Emy said...

ke ko nampak ayu sgt masa tuh.. dia kagum ngn ko sbb ko suka kucing ker.. org yg suka kucing ni kan manja2 gitew... mcm kucing.. meoowww...

deidaa said...

Emy.. xdo maknanya!
Kitorg semua baru lps mendaki bukit tu weh,
muka berminyak/berpeluh bagai...
xde nampak ayu pon huhu.

Isk2 xsemua org suke kucim manja.
Buktinya aku.. mana ada manjo? Hoho!

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.