Tuesday, 4 December 2007

Housemate Wanted

Iklan lagih utk rumahku.. hehe!


  • Di AU5C/10, Lembah Keramat [umah teres 1tingkat.. 3bilik beradu, 2 bilik bersiram]
  • Wanita Islam SEORANG @ 2 ORG SAHAJA [yg bekerja]--> xmahu yg suke memerap dlm bilik je!
  • Kemasukan SEGERA @ JANUARI 2008
  • Sewa RM300/bln [tidak termasuk bil air/elektrik/duit dapur segala]--> bilik ada katil single/tilam & kipas
  • Deposit 2 +1 + 1+ RM1050 [deposit 2bln RM600 + sewa RM300 + deposit air/letrik RM150]
  • Ada dapur, meja mkn, peti sejuk, mesin basuh, tv, astro & housemate yg kiut :D
  • Dkt dgn segala mak nenek facilities [kedai runcit, 7-E, kedai mkn, masjid dpn umah, bengkel keta, bus, cab, giant tmn permata, dobi, psr mlm, psr ramadhan, mapley, zoo negara :D , tailor, kedai beskut ry, gerai goreng pisang dan bla bla bla
  • kalo berminat.. sila emel deidaa@gmail.com @ zaa_marilyn@yahoo.com

Sila lah.. kami ni baik taw.. hehe! Tak suke bz bodi pasai org! Memasing nye hal lah. Tp lelaki.. no entry [melainkan nak repair mende2 dlm umah.. huhu!] & melainkan juge masa beday party or open house.. huuuu!

K.. marih marih marihhhhh! :D

7 comments:

mama said...

mama nak try sewa laa cam bestt jer tengok ada mapley le giant le. goreng pisang le.. pasar ramadhan???? kan dah nak raya haji ramadan ape le pulak dieda ni

deidaa said...

Ahehehe oo mama nak sewa kat umah sy ek? blh gak.. bley teman sy blk kalo sy blk lambat.. theheh!

Ala nnti bln pose la ada psr ramadhan dpn tu.. jln kaki je dr umah.. ekekek!

~nnti bley ajak za8 buke pose kat umah.. ekekke over the rainbow lak!~ :P

mama said...

kiranya sambil menyelam minum air la ye.. tak nak la macam tu.. mama nak terus jer menyelam tak nak minum air laa.. air laut tak sodapppp

Anonymous said...

wei aku nak sewa bleh?

~puakaganas~

deidaa said...

buleh tp aku kena kurung ko utk 3tahun.. ko kena masak, cuci baju aku, cuci toilet, sapu sampah, iron baju.. bley ke? ahaks!

Anonymous said...

aku cuma tau cuci baju dalam ko jek hehehehe

~puakaganas~

deidaa said...

Cish.. gatai gile la pua ni.
Ko cuci baju di dalam binik ko aje lah.. huahuahau!