Monday, 3 December 2007

Glamernya Aku

Last week masa tggu lif nak naik ke ofis, ada la sorg staff pmpuan tu tnya aku
  • Staff pmpuan : eh dah lama xnampak awk tedo kat surau
  • Aku : aaa? heheh [blur jap aku]
  • Staff pmpuan : selalu nampak ada, sekarang xde.. dah tak tedo tghari ke?
  • Aku : ahehehe.. erm sy tedo kalo btol2 ngantuk je.. tak pon sy bz.. xsempat tedo
  • Staff pmpuan ; oooo [sambil2 senyum]

Eh cemana dia blh pasan aku neh? Ptt la aku mcm penah nmpak muke dia, rupa2nya geng tedo tghari.. muahahah! Ye la aku pi surau, mmg aku xnampak org dah.. aku nampak sejadah sbg bantal aku.. letak pale.. terus ZZzzzZzZZzz! :P

Huh glamer cara tak bagus la aku ni! :)) tak pasal2 dah di chop muke tedo.. ngengenge!

1 comment:

birujingga said...

La..dibantainye tido.. takde port lain ke..ahaks..