Thursday, 5 July 2007

Tournament futsal @ 15





Date: 30.6.2007 [Saturday]
Venue: Rio De Futsal, Subang
Time: 8am-5pm

Aku tlh menghadirkan diri dat day.

Actually aku teragak2 nak gi sbb aku xde mood nak gi [specific sbb.. mls nak noted.. malu la aku.. hihi]

Dgn nekadnya pg tu aku kuar dari hostel alone [atlit lain dah gi UM utk bersukan]. Aku kuar without notice kat pengurus pasukan aku. Xpe le.. as long as aku tak lari dari ostel terus.. haha!

7.40am bertolak but then tetiba aku tersilap masuk jln ke puchong.. ler! Whereas sikit lg nak smpai subang tu. Nak taknak aku pusing blk.. bila pusing blk masuk plak ulu kelang.. biol la aku pg2 buta tu! Tak psl2 kena byr tol bnyak kali.. huhu! So dkt kul 9 baru smpai sane.. ramai dah budak2 kebawal dah smpai. Parents shawal pon ada sekali dgn umi & ayouk! Afi xde oke? :P Dgn cenonong aku masuk slm & aku terus duduk pehtu aku rasa segan nak tunjuk muke.. wahahaha!

Antara team yg join ialah Shawalfc, mod @15, aswadfrenzy, deknafc, mawifrenz & the rest tu tak tau & tak ingt! Dgr kata 32teams tp yg dtg tu tak mcm 32 teams pon.. huhu!

9.15pg makcik ajak aku gi giant beli makanan. Pergh bnyak nya makcik beli.. mcm nak picnic lak.. hihi!

10.20pg blk ke Rio de futsal.. dorg dah start lwn. Aku beli tshirt ShawalFC.. so cute! ;-) & yg paling cool sekali ialah.. semua tshirt sold out.. hehe!
Ape lg.. borak2 la dgn dak2 kebawal & lepak2, mkn2, bergossip2 smpai ptg. Sonok gak lepak2 dgn dorg ni.. coz dorg tak sombong. Mek TRE tnya aku nape aku senyap. Lol like i said.. mmg aku snyap aa kat luar weh.. aku keciohs kat dlm net je.. wahahah! Aku tggu gak si aqua dtg tp tak dtg2 makcik tu! Ngedate dgn afi agaknya.. ekekekeke!

Lps tu tgk shawal main futsal le.. apa lg! Shawalfc dpt gi semis je.. it's ok la kan? That day hanya shawal sorg je artis yg dtg.. lelain tak dtg.. maybe bz dgn show kut! Ye ye aje budak2 ni nak za8fc join sama! Next time la ye? Nape yo yo oo je korang ni nak lawan za8fc? :P Aku taw la za8 kesayangan aku tu leh main even dia gebu.. jgn memain taww? hahaha!

Pastu dorg celebrate suprised party shawal.. siap dgn kek bagai la! Lps tu sape ntah pecahkan rahsia gi tunjuk mende2 utk party tu.. huhu adeh shawal dah sengih dah! Apa2pon kami semua enjoy la.. 1st time celebrate party shawal ni & kami sign reramai kat kad utk shawal!

Lps abes main futsal.. kitorg still melepak lg la borak2.. snap gamba. Kul 3pm pengurus aku call tnya kat mana. Menggelabah lak aku. Oleh sbb aku penakut gile nak tipu.. so aku ckp le straight to the point aku kat futsal @15.. mueheheh! Dia suh aku blk cpt sbb ada taklimat skit so 3.45pm aku cabut lari even aku rasa mcm taknak blk.. ye lah, syok sgt lepak ramai2 dgn dak2 shawalfc ni.. ehe!

Anyway.. thanks a lot utk korang.. i really enjoy that moment! ;-)



2 comments:

cik bintang said...

rio de futsal ni dkt ngan umah sye.. nape awk x ckp ek
hehe.. kalau x bole dating..

deidaa said...

La sy tak mention ek?
Alahai rasanya ada mention la.
Huhu xpe la.. at the end of this july insyaAllah ada lg! ;-)