Sunday, 23 March 2008

Kaset?

Kaset NICO

Kaset britney spears, pj & duncan, mltr!

Kaset KRU


Aritu aku duk ngemas2 bilik aku, tetiba terjumpa collection kaset aku ni. Haa aku simpan, ada value tu [even aku xtau nak sumbat ke mana dah utk dgr kaset tu!]. Bnyak gak aa aku beli dulu2.. yg aku ingt nya KRU, NICO, OAG, SHERYL CROW, PJ & DUNCAN, BRITNEY SPEARS, WESTLIFE, MICHEAL LEARNS TO ROCK & beberapa lg aku xingt lah! Dolu2 harga kaset kira murah la.. skang xtau la murah ke x sbb aku pon dah xbeli kaset.. ehehe! Kira glamer jgk la kaset dulu2.. skang ni CD/DVD/MP3 la yg glamer, 10thn akan dtg xtau apa la plak kan? Akan ku simpan kaset2 ni.. sentimental value.. syg nak buang.. ehehe!

2 comments:

Fenrisar said...

See please here

Anonymous said...

bro kaset nico tu jual pada aku bro
kalau boleh email aku di shahrulaiman78@yahoo.com atau sms 0197405001