Sunday, 28 October 2007

Beg Baru




Arituh konon nak gi rantau panjang nak beli jeans sbb jeans kat sane murah2 [mmg lah tak ori pon.. tp murah dari kl le].. last2 semua yg ada size 30 ke atas.. cisss! Ada size 30 ke bawah tp design nye aku tak suke la.. very the simple sgt.

Last2 onthe way ke kereta nak blk.. aku terjumpa 2bijik beg di atas.
Aku juga penggemar beg.. so rembat lah dedua.. RM35 utk 2beg.. hihi!

3 comments:

cik bintang said...

cantiknye beg tu..
lenkali nak ikut awak balik kelantan le.. nak soping..
jeans selai-due..
beg lg nak borong..
ades.. nak beg tu sa buleh??
wee hehehe

deidaa said...

Ahehehe cantik ke?
Ikut heran aritu mmg nak borong semua.. tp apakan daya.. bkn nye selalu pakai pon.. hihi@

Meh la blk kelate bebila.. bley borong jeans, baju, beg, kasut! :D

Anonymous said...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.