Monday, 10 September 2007

NEW DEPARTMENT? AGAIN???

NEW DEPARTMENT! AGAIN?

Huh dah lama gile aku xdpt online ni.
Bkn pe.. aku lapor diri once again @ new office 3rd September 2007 aritu but then aku still floating kat library 2hari.
3rd day aku diposting kan JKT but still floating lg sbb nak tunggu masuk department mana.. adoiiiii.. penat aku.. duk melanguk je.
Dah le mengadap PTD [seb baik PTD tu muda lagik.. mueheheh!]
4th day baru tau aku dipostingkan ke Bahagian KKP [kalo nak taw, tnya aku snd personally] tp still xleh masuk lg sbb staff situ nak reno skit tempat tu sbb b4 ni ada org duduk & tempat tu berselerak sikit.. huhu!
5th day [Jumaat] pg aku tumpang pc org jap.. tp segala mak nenek internet kena blok.. sitot btolllll! Yg ada hanya yg official & emel je.. bab2 lain mcm blog, forum2 & ym.. mmg kina blok.. cits, ni yg buat aku nak masuk strimik kat umah ni.. huhuh! Ptg baru le aku gi tempat tu. Tp pc lah pulak xdok.. ayaya!
Abis kutu kat kepala aku mati [dgn kata lain, aku mati kutu xtau nak wat apa].. huwaa! Sedih btul aku.

Isnin pepagi buto lg aku dah wat memo kat BTM suh bg pc tp till now xdpt pc lg.. Aiyoh till when I must waiting? I hate waiting u know?

Ofis ni ok tp tu le strict gile babs aa pulak. Advanced gila dak2 IT sini.. citsss!

My fren.. tggu je la aku wat comeback nnti yea? Miahahahah!

I miss all of u!
~skang aku kat ofis lama.. ada farewell utk aku.. ekekekek!~