Friday, 3 August 2007

Tourney boling

Acara ptt start 9.30 pg akhirnya bermula 11pg. Huh penat aku tggu lama2!
Pengurusan pon mesti la take note about this.. jgn la amik lewa dgn masa ok?

K ni report aku.
Player za8fc adalah za8 snd [last minute nak main], abe indra, abe ajaxx fabuloso & aku.
Main 3games. Kalau score aku tak teruk, mesti dpt top 5 punye la tp aku say sorry sgt2 sbb score aku hanya 111, 92 & 147. Aku taw aa za8 naik darah dgn aku.. dah la time main tu aku blur.. pastu kena buli kat abg2 tu plak… huwaaa! Aku pon xtau nape aku main tak jd! Score za8 kira mabeles jgk aa.. yg penting lebih dr 150 [sorry aku xtau full results nak tgk katne]. Final results maybe no.9-11 kut dari 38teams. Tu kira terer aa tuh [wahahah puji diri snd!]
Heheheh aritu za8 main dgn suke atinya & gile2nya & ramai la yg dtg menegur even gambar2 nya tersiar di forum gossip ittew… huhu! Lantak aa gambo tu.. who cares?

Penyokong za8fc yg dtg ialah mama, papa, kak nor, kin, kak odah, kak aida & “her kazen in bracket”.. ahaksz! Ingt kan khairani dtg so bley la wat keje gile tp dia tak dpt dtg sbb tak sehat so aku duk senyap aje lah!

Antara artis yg dtg ialah zila, nija, Karen, yazer, farha, farhan & ebi. Dlm kul 2 baru abis tonamen & brekpres + lunch adalah di order dari Ceruk Selera [iaitu kantin ofis aku.. hahaha dah la aku nak elak dr mkn makanan dari Ceruk.. tp terpaksa la mkn.. huh!].

Antara team yg ada ialah za8fc, ebifc, nonifc, mawifc, mawifrenz, milafc, janetfc [bank Negara], faizalfc, marshafc & tak ingt. [Aku try cari info psl tonamen ni dari web zilafc tp tak jumpa!]

Lps tonamen tu abe in, abe ajax fabuloso, papa & kazen kak aida sambung main.. dorg ajak aku main tp aku mls.. hehe! Gilak aa korang neh.. ulat boling btol.. hikhik!

2.30ptg semua dah blah. Dgn keciwanya tak dpt adiah.. wahahah bkn pe.. @ least bg la hamper woiii! Dah la ada diskriminikasi dari pihak pengurusan.. byr mahal nak mati lak tu.. goodie bag tu dah la tak best lgsung! Ala setakat bg sachet yg tak abis dari Ceruk Selera wat pe? Dpt lak mags dari KBS. Tu for sure la magz yg tak abis.. wahahah! Ape2pon aku tak puas ati! Huh!

3 comments:

sebol said...

banyakjnya fc

deidaa said...

Heheheh bnyak lg sebenornya! :D

Anonymous said...

amboi2 deida...akak baru perasan....awatnye ader braket2 tu? awatnya? tak percaya ke?