Friday, 8 July 2011

Apa Kiut ni?

Cuba tgk gambar kat bawah ni... kalau ikutkan, besar sikit dari hp aku.
Apakah ia?
Cover samsung galaxy tab baru aku kah?
Console games kah?

Console game ke?

Tiba2... ada kepala pulak muncul kat atasnya tu.
Erkkk maximum 180kg?

Frame gambar seberat 180kg ke?

Oh mmg scale rupanya.
Kiut kan?  Creative betul dorg buat mcm ni (or else org lain dah lama guna,
aku je ketinggalan hehe).

Scale la sebenarnya!
(abaikan 52.8kg itu- berat tak besh!)

Mula2 tgk kat display rack tu.. aku ingatkan frame gambar so bila belek2 tak mcm frame pun.  Lps baca kat box tu, rupa2nya scale.. gile kiut.
Ada kaler biru, pink, hijau, kuning & hitam.
Ada 3size- kecik (RM39.90), sedan (RM49.90) & besar (RM59.90 ke RM69.90 ntah.. tak ingat).

Dgn nekadnya aku beli sbb digital punya.
Sila jgn jeles ye kwn2? :P

7 comments:

amirah said...

perghh...cool giler...kat mana beli?

shuweet said...

comeinyer...

cik kodok said...

amirah- sogo.. bahagian kitchen heheh.

mimie- btol2.. sila beli :D

en_me said...

chomeyynyer stokin.. ihiks

yatispeed said...

nak jugak...sogo ek? tunggguuuuu!!!

Taufan Bin Ribut said...

aku ingat dulang air td..mk aku pon ade dulang air cm ni..haaaaah..
Entri terkini : Patut lah kau femes ek?Pakai taktik kotor rupenye..
Entri sebelum :Bro,gua pon pakai p1 wimax gak lah!
Watch my video songs ^_^

cik kodok said...

en.me- sy pengumpul stokin comel juga haha.

speed- ha ah.. nnti tunjuk kat blog ye? :D

taufan- hampeh kekekekeke!