Wednesday, 28 January 2009

BERLAGAK



Aku berlagak ke?
Aku ckp besar ke?
Aku ada menunjuk2 ke?
Hello.. ngomong dgn tgn ah kalo sape2 kata aku ketiga2 di atas~

Aku xrasa aku sebegitu org nya!
Org xkenal aku mmg ah judge memacam.. konon aku ah berlagak,
suka hina org bwh2 aku.. citsss!

Suke ati aku ah aku nak ckp apa pon.
Life aku.. duit aku.. taste aku!
Yg org lain sebok2 pehal?

Kalo aku berlagak.. aku ckp aku ni org kaya [padahal aku tak kaya pon.. heh]!
Siyes aa wei.. pliz.. aku tak berlagak!

Aku xde hina sape2 pon...
if u guys rasa aku berlagak, sila tegur aku!
Aku xmo hanyut!

Ntah, aku tak reti ah nak ckp cemana lg.
Aku rasa aku wasatiah dah.. tp org still claim aku "berlagak",

Can't understand :(

2 comments:

deidaa said...

test

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

abaikan jah da kato2 oghe tuh, sumtimes oghe ni dio tok kenal kito lagi lagu mano, tp dio dah pandai2 judge doh...biarla ...as long as oghe hok rapat nga kito kenal kito lagu mano...bereh da!