Monday, 12 January 2009

2009 Whishlist

Ok, ni antara whishlists aku utk tahun 2009.
Aku hrp dpt ah semuanya sekali
[use my own money la okfos,unless ada yg nak sponsor.. ekekeke]



1. Perfume Pure White Linen Light Breeze [Estee Lauder]

2. Perfume CK One Summer Unisex [Calvin Klein]

3. Salvatore Ferragamore Femme [Salvatore Ferragamore]

4. Kain batik pasang [corak abstract]: Now i have 5 but 2 tu out of date la ++ dah buruk. So i need @ least 2! Tp sorry to say.. aku suke batik yg lukis 1design sj wich is bkn batik print yg menyebabkan pemakainya akan jmpa ramai kembar.. eekekeke. Aku xkesah mahal, asal jgn serupa dgn org lain.. hik! :D

5. Sofa: 2seater pon jd lah. I really need it coz i have back pain :-(

6. Jam tgn: yg skang ni free masa mak aku beli brg electrolux 5 6thn lps, tp tahan till now.. aku syg even free :D I need a brand new watch specially yg steel la.. aku xsuke yg tali leather tu :p

7. Digicam: recent i'm using Olympus for 3years ++ & the screen is too small.. duh!

8. Nokia cellphone: Hp skang pecah sbb aku terpijak.. heee! New hp xcanggih pon xpe asal ada cam & bley mms.. yg lain not important ngat.

9. Spekmata: Di mana bila pakai di tgh cahaya matahari, ia akan gelap. Skang spek murah gile worth RM550.. cikai je lps yg mahal tu patah aku terduduk... eheks! Xde kompiden ah aku pakai spek murah ni. Uuu bila la agaknya eh?

Tu je la wish list aku... lelain xingt!

7 comments:

whooz said...

semoga berjaya dpt sumer wishlist tuh!

(haa membina tak komen aku?? hehhe..)

Emy said...

aku heran nape ko pijak hp leh pecah?? kaki apa ko nie?? aku pn pernah terpijak, arieana baling.. tak pecah pung? hp aku mahal kot? hahahahahhah

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
deidaa said...

-whooz- oh sgt membina nya komen ko..tq.. akakaka!


-emy- aku kan org semekin,
guna henpon cap ayam je,
sian kan? :-(

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++==
Haih ada jgk sampah2 yg suke comment merapu kat blog aku.
As i said before "BLOG AKU,
SUKE ATI AKU LAH"
Ko pertikaikan entry aku ape hal?

Anonymous said...

memang la blog ko sukahati ko
tapi fikir la ko duk merendah2 harga barang tu macam pandang hina betul kat org yang pakai menda tu. aku tak rasa murah pun benda beratus-ratus. aku tak tahu la kalau ko billionaire...kalau billionaire takkan gi hospital kerajaan kot kan?

kalau sukahati ko sgt..ko lock la blog ko ni jadi private...takde la org umum nak baca...

pesal delete posting aku? tak berani nak publish komen menyakitkan hati ke?

Anonymous said...

Tp kalo dtg just mai nak buh komen tak membina,
tanpa segan silu le aku ckp xbley! :D


aku quote ko nye disclaimer..
aku letak komen membina yang ko delete tu...jangan perkecilkan spek-spek mata harga sekian-sekian murah etc....just because u can afford the higher price, doesnot mean semua org boleh afford price tuh..itu je..

aku bagi nasihat ni..membina..kalau ko rasa aku hash sorry lah....kita sesama umat manusia kena menegur..terutama apabila kita tgk org lain mula rasa dia sgt hebat macam takkan dilanda musibah...terima kasih

deidaa said...

Abistu ko pengecut sgt guna anonymous nape?

Sian ko kan?
Suka ati aku lah kena musibah ke mende ke.
Bkn ko yg kena!

Ni le dasar manusia yg mmg xbleh tgk org lain lebih skit dr dia.

Kalo nak lebih usaha la.. okes? buwek!